Proiecte eTwinning

The Water that binds us

Anul acesta şcolar, Şcoala Gimnazială Nr. 5 Galaţi este coordonatorul proiectului „The Water that Binds us”, având ca parteneri ţări precum: Polonia, Estonia, Grecia, Irlanda și Italia.

Principalul scop al proiectului este trezirea conștiinței pentru natură și identificarea modalități de a o proteja, cu accent pe importanța apei.

Ne dorim ca elevii noștri să dobândească cunoștințe semnificative, pentru a îmbunătăți abilitățile lor digitale și lingvistice, pentru a înțelege avantajele de a lucra într-o echipă. Ei vor aprecia mediul, studierea caracteristicilor geografice și istorice și apoi latura artistică a subiectului. Vor explora ecosistemele râurilor / mărilor, făcând experimente, înregistrând activitatea lor, și vor crea broșuri și reviste.

Produsul final va fi o machetă a râurilor și mărilor partenerilor europeni, un produs care va arăta motivația lor, responsabilitățile lor comune, creativitatea, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Elevii îşi vor îmbunătăți competenţele de limbă engleză, vor dobândi noi cunoștințe în ceea ce privește utilizarea instrumentelor web și vor obține abilitățile necesare pentru a crea un proiect multidisciplinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *